Antena 3 CNN Actualitate Imaginea distribuită de mii de români care şi-au urlat furia pe Facebook

Imaginea distribuită de mii de români care şi-au urlat furia pe Facebook

Imaginea distribuită de mii de români care şi-au urlat furia pe Facebook
de S.T.    |    06 Noi 2015   •   09:44

O imagine postată de un internaut a devenit virală în mediul virtual, peste 4.000 de români distribuind-o alături de mesaje care mai de care mai revoltătoare.

În fotografie, apar Gregorian Bivolaru, fondator și guru MISA, alături de preotul Dumitriu Stăniloaie, figură marcantă a Ortodoxiei, și Preafericitul Daniel, actual patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. Alăturarea este una cel puțin curioasă, având în vedere că BOR-ul condamnă practicarea tehnicilor yoga, „propovăduite” de MISA.

"Avem nevoie de rugăciune mai multă, de calm, pentru că există acum un fel de tulburare care nu bucură sufletele celor trecuţi la Domnul. Pentru ca să se odihnească în pace, noi pe pământ trebuie să ne rugăm în pace, nu în tulburare şi în agitaţie. Dar se vede că trăim în agitaţie mai mult decât în pacea interioară, şi atunci noi ajutăm cu rugăciunea, dar şi cu fapta bună", a spus Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române în legătura cu tragedia de la Colectiv.

Înaltul ierarh a declarat că BOR a decis să împartă ajutoare financiare, alimente şi alte bunuri familiilor victimelor, după nevoi, adăugând că unele familii mai înstărite nu au primit ajutorul financiar spunând că au nevoie doar de rugăciune.

Dumitru Stăniloae a fost un preot, teolog, profesor universitar, dogmatist, traducător, scriitor și ziarist român. Este considerat unul dintre autoritățile proeminente ale teologiei europene din secolul XX și cel mai mare teolog român. A lucrat vreme de 45 de ani la traducerea lucrării "Filocalia sfintelor nevoințe ale desăvârșirii" (în douăsprezece volume). Membru titular al Academiei Române (1991).

Gregorian Bivolaru numit guru absolut, este un instructor de yoga și fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA). Este fratele vitreg (după tată) al omului politic Gabriel Bivolaru.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: Patriarhul Daniel gregorian bivolaru
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close