Antena 3 CNN Actualitate Accidentul de la Frumușani a fost filmat! Momentul în care cele două mașini se lovesc frontal

Accidentul de la Frumușani a fost filmat! Momentul în care cele două mașini se lovesc frontal

Antena 3 a intrat în posesia imaginilor impactului devastator de pe șoseaua din Călărași, acolo unde o familie întreagă, doi adulți și doi copii, au murit după ce un șofer a vrut să vireze fără să se asigure.

Accidentul de la Frumușani a fost filmat! Momentul în care cele două mașini se lovesc frontal
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    26 Aug 2022   •   12:54

Cele patru persoane au pierit pe loc în impact iar douăsprezece ore mai târziu s-a stins și șoferul celui de-al doilea autovehicul. 

Urmează ca polițiștii să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul, cine este vinovat și cu ce viteză circulau cele două autoturisme implicate în accident. 

Ei sunt soţii care au murit împreună cu cele două fetițe în accidentul din Frumuşani

Diana şi Vali, împreună cu cele două fetiţe ale lor, s-au stins din viaţă, ieri după-amiază, în tragicul accident de la Frumuşani, soldat cu cinci morţi.

Nenorocirea s-a întâmplat pe DN 4, la intrare în comuna Frumuşani din judeţul Călăraşi, iar oamenii care au ajuns primii la locul accidentului au avut parte de imagini de coşmar. Au încercat să îi ajute pe cei aflaţi în cele două maşini, însă era prea târziu.

Maşina condusă de Vali, de 44 de ani şi în care se aflau soţia sa, Diana, de 27 de ani şi cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nebună, spun martorii.

De altfel, acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h. La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h. Totuşi, specialiştii spun că doar o expertiză va stabili vitezele cu care cele două maşini circulau în momentul impactului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, stâlp pe care l-a pus la pământ.

A zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.

Vali, bărbatul aflat la volanul maşinii, a fost proiectat în afara maşinii, la fel ca şi fetiţa de 11 ani. Diana şi fetiţa de şase ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare.

×
Subiecte în articol: frumușani accident Calarasi
Parteneri
Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii
x close