Antena 3 CNN Actualitate Imagini emoţionante cu Alexia, vizitată acasă de medicul care i-a replantat braţele smulse în accidentul cumplit de la Paşcani

Imagini emoţionante cu Alexia, vizitată acasă de medicul care i-a replantat braţele smulse în accidentul cumplit de la Paşcani

Alexia, adolescenta de 15 ani cu brațele replantate după cumplitul accident rutier din Pașcani, a fost vizitată acasă chiar de medicul care a operat-o. Iată imaginile.

Imagini emoţionante cu Alexia, vizitată acasă de medicul care i-a replantat braţele smulse în accidentul cumplit de la Paşcani
Sursa foto: Facebook Vally Tudose
de Claudia Popovici    |    09 Ian 2023   •   16:59

Imaginile cu Alexia şi Sidonia Susanu, medicul care i-a oferit fetei o șansă la o viaţă normală după accidentul cumplit din Paşcani, au fost postate de mama adolescentei alături de un mesaj de mulţumire. 

"Dacă cineva ne-ar întreba ce ne-am dori în această zi am arătat pozele acestea și îmi spune că deja avem tot ce ne face fericiți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mulțumim pentru vizită. Ne-ați umplut casa cu liniște sufletească, a scris femeia pe Facebook.

Reamintim că Alexia a fost externată în ajun de anul după două săptămâni de spitalizare și şapte operații, dintre care prima de 20 de ore.

Medicii spun că, într-un an și jumătate Alexia își va putea folosi ambele brațe, recuperate chiar de fratele său de la locul teribilului accident.

Primele mărturii ale Alexiei, fetița căreia chirurgii din Iaşi au reușit să-i replanteze ambele brațe, după accidentul grav de la Pașcani

Alexia Tudose, în vârstă de 15 ani, a fost operată la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iași, acolo unde o echipă de medici i-au replantat brațele amputate în accidentul grav de la Pașcani.

Tatăl Alexiei, Florin Tudose, susține că fetița, care este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național AT Laurian, este copilul perfect.

”Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie tot cu bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă să fie oricum cel mai bine.

Ce a trecut... a fost. Acum trebuie să văd ce va fi și trebuie să am o gândire pozitivă ca să trec peste astea cu bine.

Îmi place să cânt, să dansez, îmi doresc să fac o carieră din asta și să încurajez lumea prin muzică, să se simtă în cuvinte, în piese și să se poată regăsi lumea”, a declarat Alexia, cu zâmbetul pe buze.

Ea spune că familia, dar mai ales mama sa, i-a fost alături, iar medicii care au avut grijă de ea i-au devenit prieteni.

”M-am înțeles foarte bine și am avut cea mai mare încredere în ei și încă am de fiecare dată când intra câte un doctor sau oricine, mă simțeam în siguranță”, a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: Alexia medic accident Petrosani imagini mesaj mama
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close