Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini din apartamentul groazei de la Onești. Cum arăta locuința criminalului Gheorghe Moroșan

Noi imagini din apartamentul groazei de la Onești. Cum arăta locuința criminalului Gheorghe Moroșan

Antena 3 a prezentat noi imagini din apartamentul din Onești, unde doi muncitori au fost uciși după ce au fost ținuți sechestrați ore la rând.

Noi imagini din apartamentul groazei de la Onești. Cum arăta locuința criminalului Gheorghe Moroșan
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   11:40

Sunt imagini suprinse înaintea renovării apartamentului.

Este un lucru cunoscut deja faptul că societatea comercială trimisese cei doi muncitori să repare rețeaua electrică, deoarece apartamentul era în renovare. 

Fotografiile, făcute în 2012, au fost puse la dispoziția jurnaliștilor Antena 3 chiar de fiica lui Gheorghe Moroșan, la doi ani după acea executare pe care familia o contestă și la această oră. 

Aceștia susțin că nu și-au putut lua niciun fel de bunuri din casă în momentul în care au fost evacuați. Printre aceste bunuri, familia susține că avea bijuterii și peste 16.000 de euro. Toate acestea ar fi fost sustrase de cei care au pus în practică executarea, în 2010.

Fiica lui Gheorghe Moroșan susține că au rămas inclusiv fără actele de identitate, certificatele de naștere și de căsătorie. 

Pe de altă parte, compania susține că a preluat apartamentul vandalizat, într-o stare deplorabilă. 

×
Subiecte în articol: Onesti crima
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close