Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Imagini cu avioanele de luptă F16 ale Forțelor Aeriene Americane aterizate la Baza 86 Aeriană Borcea

Radu Tudor: Imagini cu avioanele de luptă F16 ale Forțelor Aeriene Americane aterizate la Baza 86 Aeriană Borcea

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat imagini exclusive cu avioanele de luptă F16 ale Forțelor Aeriene Americane care au aterizat astăzi la Baza 86 Aeriană Borcea.

Radu Tudor: Imagini cu avioanele de luptă F16 ale Forțelor Aeriene Americane aterizate la Baza 86 Aeriană Borcea
Sursa foto: Facebook | Radu Tudor
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Sep 2023   •   20:37

Un detașament al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii din Europa, compus din aproximativ 100 de militari și patru aeronave F-16 Fighting Falcon, au sosit astăzi, în Baza 86 aeriană "Locotenent Gheorghe Mociorniță” de la Borcea, în contextul intensificării atacurilor Rusiei asupra Ucrainei, în proximitatea frontierelor României.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Militarii americani vor executa misiuni de Poliție Aeriană Întărită, precum și misiuni de antrenament în comun cu militari și aeronave F-16 Fighting Falcon din cadrul Forțelor Aeriene Române.

Citește și: Radu Tudor: "Ucrainenii au atacat la Sevastopol cu rachete Storm Shadow, lansate din regiunea Bugeac. Cartierul General al Flotei ruse la Marea Neagră, scos din funcțiune"

Jurnalistul Radu Tudor a făcut publice pe pagina sa de Facebook fotografii exclusive cu avioanele de luptă.

×
Subiecte în articol: radu tudor avioane f16
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close