Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu avionul vizat de o alertă cu bombă, în care era Piedone

Primele imagini cu avionul vizat de o alertă cu bombă, în care era Piedone

Avem primele imagini în care se afla primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone când a fost ridicat de procurorii DNA şi care a fost vizat de alerta cu bomba în această dimineaţă.

Primele imagini cu avionul vizat de o alertă cu bombă, în care era Piedone
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    29 Apr 2022   •   16:37

Avionul urma să ajungă la München, în Germania. În imagini pot fi văzuți angajaţii Serviciului Român de Informaţii (SRI) de la Brigada Antitero, dar şi pasagerii care sunt verificați la ieșirea din avion.

Trupele Antitero intervin pe Aeroportul Otopeni! Ofițerii SRI verifică bagajele călătorilor

Din primele informații se pare că pasagerii unei curse a companiei Lufthansa au fost deja coborâți din aeronavă iar trupele antitero verifică bagajele călătorilor. 

Potrivit surselor Antena 3 ar fi fost vorba despre o alertă cu bombă la cursa București-München. 

Aeronava ar fi trebuit să decoleze la ora 6:00 în această dimineață. 

”În această dimineață, în jurul orei 06.00, Secția Regională de Poliție Transporturi București - Serviciul Poliție Transporturi Aeriene a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, un avion care urma să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă București va exploda.

S-a instituit o celulă de criză formată din specialiști din cadrul Serviciului Român de Informații și polițiștii de la Transporturi Aeriene și Frontieră.

În prezent, toți pasagerii din aeronavă sunt debarcați și verificați, precum și bagajele acestora, de către o echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații”, se arată într-un comunicat emis presei. 

Verificările efectuate de către instituțiile abilitate ale statului s-au încheiat și s-a constatat că amenințarea cu bombă a fost falsă. Pasagerii urmează a fi îmbarcați iar aeronava Lufthansa, cu destinația München, va decola în cel mai scurt timp.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close