Antena 3 CNN Actualitate Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Sunt imaginile zilei!

Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Sunt imaginile zilei!

Au apărut imaginile bătăii dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurenţiu Reghecampf, cu care este în divorț, s-au prezentat, vineri seara, la Poliția Snagov, județul Ilfov, acuzându-se reciproc de agresiune. Fiecare a primit ordin de protecție provizorie.

Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Sunt imaginile zilei!
Sursa foto: youtube.com/Fanatik
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Sep 2022   •   15:11

"La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi  numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt", a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.  

Anamaria Prodan le-a spus poliţiştilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr, iar martor la incident a fost şoferul impresarei.  

Iată filmul bătăii dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

"În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare", a mai transmis IPJ Ilfov.  

De ce s-au luat la bătaie în stradă Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Detalii neştiute ale scandalului

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales amândoi cu dosare penale și au primit și ordine de protecție unul împotriva celuilalt.

După scandalul monstru de aseară impresara le-a spus polițiștilor la audieri că fostul soț a venit beat și a intrat în casa lor din Snagov, unde a lovit-o și a tras-o de păr.

Pe de altă parte, și Laurențiu Reghecampf a fost văzut cu un ochi vânăt. 

Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, scandal de proporţii în sediul Poliției Snagov: "M-a luat de păr și m-a târât"

Anamaria Prodan a declarat că fiul său minor se afla la antrenamente şi ar fi venit acasă fix în momentul în care s-a iscat scandalul dintre ea şi fostul soț.

Marcat de cele întâmplate, copilul ar fi declarat că nu mai vrea să-şi mai vadă tatăl.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close