Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu Cosmin Mladin, șeful traficanților din Arad, după ce s-a predat: "Sunt nevinovat"

Primele imagini cu Cosmin Mladin, șeful traficanților din Arad, după ce s-a predat: "Sunt nevinovat"

Antena 3 a surprins imagini în exclusivitate cu Cosmin Mladin, cel care ar fi coordonat rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad, la plecarea de la Tribunalul București, acolo unde s-a judecat cererea DIICOT de arestare preventivă. "Sunt nevinovat" i-a spus acesta reporterului Antena 3, Roxana Ciucă.

Primele imagini cu Cosmin Mladin, șeful traficanților din Arad, după ce s-a predat: "Sunt nevinovat"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    23 Iul 2021   •   14:16

Instanța a rămas în pronunțare, vineri, astfel că Dani Copil și Cosmin Mladin au ieșit din Tribunalul București nestingheriți.

Cosmin Mladin a negat că fuge de autorități: "Cum fug? Eu sunt aici, nu ma vedeți?"

"Sunt nevinovat, cum să fiu vinovat?"

Cosmin Mladin, reținut de DIICOT, la câteva minute după ce a ieșit din Tribunalul București

La câteva minute, în timp ce își caută mașină în parcarea Tribunalului, Mladin a fost săltat de agenți ai DIICOT, îmbrăcați în civil. Aceștia l-au încătușat și l-au dus la sediu.

Cosmin Mladin și Dani Copil s-au predat. Cei doi s-au aflat în sala de judecată a Tribunalului București

Potrivit informațiilor primite de Antena 3, Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor, din Arad, s-au predat vineri. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

Procurorii ceruseră arestarea preventivă pentru cei doi, Tribunalul București hotărând ca 11 dintre persoane să fie puse sub măsura controlului judiciar în dosarul de contrabandă cu țigări de la Arad.

Reporterul Roxana Ciucă a ajuns la Tribunalul București, unde s-au predat Cosmin Mladin și Dani Copil. Cei doi se află în sala de judecată, pentru a afla dacă vor fi puși sub arest preventiv, așa cum a solicitat DIICOT.

Se pare că cei doi au fost non stop monitorizați de Poliția Română, în ultimele săptămâni.

×
Subiecte în articol: Cosmin Mladin Tribunalul Bucuresti
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close