Antena 3 CNN Actualitate Imagini de culise cu repetițiile pentru parada de 1 Decembrie din București: Peste 1.500 de militari vor defila de Ziua Națională

Imagini de culise cu repetițiile pentru parada de 1 Decembrie din București: Peste 1.500 de militari vor defila de Ziua Națională

Repetițiile pentru parada de 1 Decembrie din București au început în poligonul Gheancea. Peste 1.500 de militari, 40 de aeronave și peste 100 de mașini de luptă vor putea fi admirate la parada de Ziua Națională desfășurată în Capitală.

de Mia Lungu    |    26 Noi 2022   •   16:18

La Arcul de Triumf din București vor defila inclusiv trupe din alte țări NATO.

120 de mijloace tehnice românești și 25 străine vor participa la defilarea militară. Printre ele, sistemele Piranha, dar și sisteme Patriot și sisteme Himars.

Militari din toate forțele dar și angajați ai ministerului de Interne, SRI și STS au participat la antrenamentele de la poligonul Gheancea.

Duminică repetițiile se mută la Arcul de Trimf, unde vor fi restricții de circulație. Dacă vremea va fi frumoasă, bucureștenii vor avea ocazia să vadă inclusiv avioane F18 pe cer dar și elicoptere Puma ale Forțelor Aeriene Române.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close