Antena 3 CNN Actualitate Imagini cutremurătoare cu craterul descoperit la locul căderii celei de a doua drone. Echipa Antena 3 CNN a ajuns la locul impactului, în Tulcea

Imagini cutremurătoare cu craterul descoperit la locul căderii celei de a doua drone. Echipa Antena 3 CNN a ajuns la locul impactului, în Tulcea

Reporterii Antena 3 CNN au descoperit locul impactului celei de-a doua drone, aflată aproape de localitatea Plauru, în Tulcea. Imagini cutremurătoare cu craterul format!

de Cătălina Smereca    |    10 Sep 2023   •   13:12

Echipa antena 3 CNN a ajuns în urmă cu scurt timp la locul unde a căzut a doua dronă, pe un câmp la 15 km de localitatea Plauru

Sunt primele imagini de la locul căderii celei de a doua drone pe teritoriul României. Pare să fie vorba de un aparat de dimensiuni mai mari, deoarece craterul format are o adâncime de 1,70 m.
La locul impactului sunt multe fragmente de carbom.

Vedeţi în imagine craterul format acolo în câmp şi totul pârjolit în zonă. 

De această dată este ceva distanță de la Dunăre până la acest câmp, am putea spune că a căzut dincolo de linia României. Localnicii estimează o distanţă de 104 m faţă de Dunăre.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"E posibil ca drona să fi fost lovită de antiaeriana ucraineană, deşi distanţa este destul de mare de această dată.
Dronele despre care se discuta că ar fi implicate în aceste incidente sunt drone grele, au o greutate de 200 kg la o lungime de 4 m şi circulă cu o viteză de peste 150 km / h", a explicat Tudor Curtifan, redactor şef Defense România într-o intervenţie în direct la Antena 3 CNN.

Nu mai departe de ieri au fost descoperite noi fragmente de dronă ce urmează să fie analizate, iar şeful statului l-a anunţat deja pe Secretarul General al NATO şi despre acest utim eveniment petrecut pe teritoriul ţării noastre. 

Cei doi lideri spun că cel puţin până la acest moment nu sunt motive de îngrijorare cu ceea ce se întâmplă la Plauru în judeţul Tulcea.

Ştire în actualizare

 

 

×
Subiecte în articol: crater drona Tulcea Plauru
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close