Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la petrecerea PDL din Drobeta Turnu Severin. Boc şi Blaga, printre invitaţi (VIDEO)

Imagini de la petrecerea PDL din Drobeta Turnu Severin. Boc şi Blaga, printre invitaţi (VIDEO)

Imagini de la petrecerea PDL din Drobeta Turnu Severin. Boc şi Blaga, printre invitaţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Sep 2010   •   23:02

Partidul Democrat Liberal petrece într-un club din Drobeta Turnu Severin. Greii partidului s-au adunat la o petrecere ferită de ochii presei. Antena 3 a prezentat imagini în exclusivitate de la cheful PDL-iştilor. La petrecere a participat întreaga conducere a partidului, inclusiv Emil Boc, Vasile Blaga şi Adriean Videanu. Elena Udrea nu a fost prezentă.

Potrivit reporterilor Antena 3, petrecerea are loc la Club G din Drobeta Turnu Severin, club deţinut de firma care a realizat gara din localitate pentru 7 milioane de euro. Gara a ajuns celebră, după ce, la inaugurare, au apărut imagini pornografice pe monitoare.

Se pare că primul care a sosit în localitate a fost chiar premierul Emil Boc. Acesta a ajuns în Drobeta Turnu Severin cu elicopterul. După primul ministru, au sosit pe rând Sulfina Barbu şi Adriean Videanu, aceştia fiind urmaţi şi de alţi miniştri PDL.

Măsurile de siguranţă luate pentru această ocazie au constat în ?capitonarea? gardului cu un material plastic opac şi acoperirea ferestrelor cu feţe de masă şi perdele. De asemenea, poliţiştii comunitari şi jandarmii au patrulat în zonă.

În cursul zilei de mâine, conducerea PDL are o şedinţă la care vor participa toţi preşedinţii de consilii judeţene şi primarii PDL din ţară.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: petrecere Emil Boc vasile blaga
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close