Antena 3 CNN Actualitate Imagini de violență extremă din România clanurilor. Bătaie pe viață și pe moarte între interlopi, în trafic

Imagini de violență extremă din România clanurilor. Bătaie pe viață și pe moarte între interlopi, în trafic

Imagini extrem de violente în Craiova. Două grupări s-au războit în plină stradă, în trafic, iar totul a fost filmat. Imaginile au fost postate pe pagina Sindicatului Europol.

Imagini de violență extremă din România clanurilor. Bătaie pe viață și pe moarte între interlopi, în trafic
13 Iun 2020   •   15:05

Vă avertizăm, sunt imagini cu puternic impact emoţional.

”Imaginile sunt recent filmate. E vorba despre o răfuială între două clanuri care s-au confruntat pe străzile din Craiova. Sunt aproximativ 20 de pesoane implicate. Polițiștii au reușit reținearea a mai multor persoane care au participat. 

Se efectuează cercetări”, a declarat Cosmin Andreica, lider sindicat Europol.

Cuțite și bâte, implicate în scandal. Grupările se ceartă pe bani pierduți la poker.

Răfuiala a avut loc în cel mai mare cartier din Craiova. Totul s-a petrecut sub privirile a zeci de oameni. Toți au rămas șocați când au văzut că au tăbărât mai multe persoane pe două mașini.

Se pare că scandalagii au avut discuții într-o altă zonă a Craiovei. Unul dintre grupuri au tăbărât cu cuțite, bâte și i-au lovit. Mai multe persoane sunt acum la Spitalul din Craiova.

Se pare că ar fi fost vorba de un scandal mai vechi, iar protagoniștii se ceartă de la bani pierduți la poker.

Scandalagii, implicați în urmă cu două săptămâni în alt scandal. Poliția a deschis dosar penal

”Într-adevăr, în cursul acestei zile polițiștii au fost sesizați cu privire la altercația din Craiovița Nouă. O parte din persoanele implicate, au fost identificate și duse la secție pentru audieri.

În timpul altercației au fost folosite obiecte contondente și au fost provocate avarii unui număr de patru mașini. Polițiștii au deschis dosar penal, iar acum efectuează cercetări.

Urmează să fie dispuse măsurile în acest caz. Până în acest moment, se pare că persoanele implicate în altercație, au mai fost implicate într-un scandal de acum două săptămâni”, a spus Cosmi Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: clanuri interlopi Craiova România
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close