Antena 3 CNN Actualitate Imagini din elicopter cu carambolul de pe Autostrada Soarelui. Peste 50 de mașini și 146 de persoane implicate

Imagini din elicopter cu carambolul de pe Autostrada Soarelui. Peste 50 de mașini și 146 de persoane implicate

Imagini filmate din elicopter, vineri dimineața, arată coada de mașini întinsă pe kilometri întregi, în urma carambolului cauzat de accidente în lanț, pe drumul către litoral, mai exact pe Autostrada A2, între km 172 și 183.

Imagini din elicopter cu carambolul de pe Autostrada Soarelui. Peste 50 de mașini și 146 de persoane implicate
de Mia Lungu    |    16 Iul 2021   •   10:28

Peste 50 de maşini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui, în mai multe accidente în lanţ. Sunt aproximativ 150 de persoane implicate. Mai mult de 20 sunt rănite, între care cel puţin 5 copii. Zeci de ambulanţe sunt acum la faţa locului, plus un elicopter ISU. 

Autoritățile au transmis un nou bilanț al carambolului de vineri dimineața, de pe Autostrada Soarelui, și spun că au fost implicate 52 de mașini în care erau 146 de persoane. Ambulanțele au preluat 22 victime pe care le-au dus la spital.

Potrivit ISU Constanța, au fost patru zone de carambol. În total au fost implicate 52 de mașini și 146 de persoane.

De la unul dintre accidente au fost preluate cinci victime.

Un accident în lanț a avut loc vineri dimineața de pe Autostrada Soarelui, în zona localității Medgidia.

La fața locului au acționat peste 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil.

Pentru a se decongestiona traficul, polițiștii au deviat traficul pe la nodul rutier de la km. 160, oraș Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar.

×
Parteneri
Imagini sfâşietoare de la înmormântarea lui DJ Lalla, la Turda
x close