Antena 3 CNN Actualitate Imagini scandaloase cu Vlad Pascu în Vama Veche, cu puţin timp înainte de a produce accidentul care a luat viaţa a doi tineri

Imagini scandaloase cu Vlad Pascu în Vama Veche, cu puţin timp înainte de a produce accidentul care a luat viaţa a doi tineri

Apar noi imagini dinaintea tragediei de la 2 Mai, acolo unde Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan şi a spulberat un grup de 8 de tineri studenți. Între timp, au apărut noi detalii şi de la rezultatele toxicologice.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   20:11

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi publicate de Observator se poate observa maşina lui Vlad Pascu, însoțit de mai multe persoane, care trece pe o stradă aglomerată din Vama Veche la ora 00:19. 

La scurt timp după acest moment, la ora 00:40, Poliţia a primit un apel la 112, prin care mai multe persoane reclamau că un şofer conduce haotic prin stațiune.

Câteva ore mai târziu Vlad Pascu intră cu viteză într-o curbă extrem de periculoasă şi spulberă un grup de opt tineri, care mai aveau doar câteva sute de metri până să intre în localitatea 2 Mai. Doi dintre ei, Roberta și Sebi, studenți la Geografie, au murit pe loc, iar alți trei au ajuns la spital. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Impactul a fost atât de puternic încât Roberta a fost aruncată la 15 metri distanță.

Între timp apar noi detalii şi de la ancheta care s-a demarat în urma tragediei de la 2 Mai.

Rezultatele toxicologice în cazul lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani care a ucis doi studenți la 2 Mai, indică prezența în organism a mult mai multor substanțe, arată surse din anchetă. Vlad Pascu consumase peste trei droguri înainte de accident, arată raportul toxicologic.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai soldat cu moartea a doi tineri şi cu rănirea altor 3, figurează în evidențele DIICOT cu două dosare penale pentru deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu, unul de când încă nu avea 14 ani.

Al doilea dosar a fost închis, printre altele, din cauza cantității mici de droguri.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu Vama Veche şofer drogat
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close