Antena 3 CNN Actualitate Imagini dramatice cu fetiţa de cinci ani care şi-a prins mâna în scurgerea unei piscine de la Mamaia

Imagini dramatice cu fetiţa de cinci ani care şi-a prins mâna în scurgerea unei piscine de la Mamaia

Este anchetă penală după ce o copilă de 5 ani a ajuns la spital, pentru că şi-a prins mâna în scurgerea unei piscine de la Mamaia. Părinţii fetei au sunat disperaţi la 112, iar la sosirea pompierilor, aceştia au constat că pompele hotelului nu funcţionau aşa cum trebuie. În acel moment turiştii s-au mobilizat şi au început să scoată apa din piscină cu găleți sau tomberoane de gunoi.

Imagini dramatice cu fetiţa de cinci ani care şi-a prins mâna în scurgerea unei piscine de la Mamaia
Sursa foto: Captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2021   •   16:49

Copila de cinci era împreună cu părinții în piscina pentru adulți. Deși era supravegheată fata a reușit să bage mâna în scurgere, iar brațul a rămas blocat într-un cot de plastic.

"Fetiţa s-a jucat frecvent la scurgere. Fetiţa mea a fost rugată să pună mâna că sunt bule. Fetiţa mea nu a pus mâna şi i-a zis să plece. I-a zis şi fratelui ei, deoarece tocmai le arătasem eu cu patru zile în urmă, un incident pe telefon asemănător", a spus o femeie, martoră a acestui incident.

Atenţie! Imagini cu un puternic impact emoţional

Au fost clipe de groază în care zeci de oameni încearcau să golească bazinul, în timp ce alţii stateau lângă copila blocată în tubul de absorţie. Acţiunea a fost îngreunată şi mai mult deoarece sistemul automat de evacuare apei nu a putut fi folosit de teamă ca mâna fetiţei să nu fie aspirată și mai tare.

Ca să o salveze, echipele au tăiat o bucată din tubul de absorbţie

Angajații ISU din Constanţa au fost solicitați miercuri seara să intervină pentru deblocarea unei fetițe, care a rămas cu mâna prinsă în tubul de absorbție al unei piscine. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare și unul de prim-ajutor.

Pompierii au reușit să elibereze fata după ce au tăiat o parte din tub, care a rămas atașat de mâna acesteia. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, unde medicii au reușit să îi elibereze mâna.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz iar piscina a fost închisă.

Reprezentanții hotelului nu au oferit niciun punct de vedere

×
Subiecte în articol: piscina fetita Mamaia scurgere
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close