Antena 3 Actualitate Imagini dramatice! Furtunile au măturat ţara. Care au fost cele mai afectate judeţe

Imagini dramatice! Furtunile au măturat ţara. Care au fost cele mai afectate judeţe

de Redacția Antena 3    |    08 Iul 2020   •   09:15
Imagini dramatice! Furtunile au măturat ţara. Care au fost cele mai afectate judeţe

Au fost fenomene meteo extreme în mai multe zone din ţară. Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting de cod roşu şi portocaliu de furtuni. Cele mai afectate judeţe au fost Tulcea şi Constanţa, acolo apa a indunat şosele, a avariat acoperişuri, iar mai mulţi copaci au fost răsturnaţi peste mașini.

A plouat torenţial şi a căzut grindină de mari dimensiuni şi în judeţele Brăila, Gorj şi Maramureş. La Năvodari a căzut grindină, iar un copac s-a prăbuşit peste o maşină, doborât de vânt.

Nori negri au acoperit cerul staţiunii Mamaia, iar turiştii de pe plajă au fugit din calea furtunii

Ploaia torenţială a făcut ravagii şi pe plajă. La Tulcea, străzile sau tranformat în râuri, în doar câteva minute.

În judeţul Brăila, hectare de culturi au fost distruse de grindină. Vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci din parcul central din Târgu Jiu. Doi copii au scăpat teferi, după ce cu doar câteva secunde înainte trecuseră prin zonă.

Şi în Maramureş, furtuna a făcut prăpăd. În doar 15 minute de ploaie torenţială, piaţa agroalimentară din Baia Mare a fost inundată, după ce canalizarea a cedat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close