Antena 3 CNN Actualitate Imagini dramatice în Dâmbovița! Adriana, fetița de 11 ani ucisă de cetățeanul olandez, condusă pe ultimul drum

Imagini dramatice în Dâmbovița! Adriana, fetița de 11 ani ucisă de cetățeanul olandez, condusă pe ultimul drum

Imagini dramatice în Dâmbovița! Adriana, fetița de 11 ani ucisă de cetățeanul olandez, condusă pe ultimul drum
26 Sep 2019   •   14:12

UPDATE Cortegiul funerar reface chiar traseul de acasă la școală al fetiței, iar apoi la cimitir, și trece inclusiv prin locul de unde a fost răpită de criminalul olandez. 

Fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa ucisă de cetăţeanul olandez va fi condusă azi pe ultimul drum. Între timp, Antena 3 a obţinut noi imagini cu bărbatul acuzat că a ucis-o pe Adriana. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cetăţeanul olandez în dimineaţa de vineri, înaintea atacului, în timp ce ajunge la apartamentul pe care îl închiriase, cu mult după miezul nopţii. 

Familia Mihaelei Adriana Fieraru face ultimele pregătiri fiindcă în jurul prânzului fetița va fi condusă pe ultimul drum. Vor veni colegii ei, părinții acestora, dar și multe persoane din localitate. Toți sunt foarte triști și foarte revoltați de ce s-a întâmplat. 

Copila a fost răpită şi ucisă săptămâna trecută de un cetăţean olandez care ulterior, potrivit informaţiilor autorităţilor olandeze, s-a sinucis. Între timp, anchetatorii români refac trecutul olandezului cu grave antecedente.

Citiți și Olandezul care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița ar mai fi făcut o victimă și la Iași

 

×
Subiecte în articol: Dambovita fetita ucisa
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close