Antena 3 CNN Actualitate Imagini emoționante. Cum reacționează o fetiță din Iași când își vede tatăl în aeroport, întors de la muncă din străinătate

Imagini emoționante. Cum reacționează o fetiță din Iași când își vede tatăl în aeroport, întors de la muncă din străinătate

Emoții mari pe Aeroportul Internațional din Iași de fiecare dată când familiile se reunesc după mult timp. A fost și cazul unei fetițe care își aștepta tatăl plecat la muncă în Mare Britanie pentru a-i oferi un trai mai bun. Când micuța l-a reperat în mulțime, i-a sărit în brațe și l-a rugat să nu mai plece niciodată.

Imagini emoționante. Cum reacționează o fetiță din Iași când își vede tatăl în aeroport, întors de la muncă din străinătate
de Dan Gabor    |    23 Oct 2020   •   20:15

Neculai Suceveanu lucrează de patru luni de zile în Marea Britanie, poate cele mai grele luni din viața sa. Singur, într-o țară străină, a plecat pentru a oferi un viitor mai bun soției și fiicei sale. Joi, acesta a ajuns acasă pe Aeroportul Internațional din Iași.

Fetița lui îl aștepta emoționată, de parcă nu-l îl mai văzuse de ani de zile. Imediat ce l-a zărit, micuța i-a sărit în brațe. Abia reușea cu brațele ei mici să-și cuprindă tatăl venit de pe alte meleaguri, acolo unde viața are să fie mult mai bună.

sursa: BZI.ro

„Îmi este foarte greu să stau departe de familia mea. Nu mi-am văzut familia de 4 luni de zile și deja mă gândesc să o iau acolo. Este posibil să se închidă din nou posibilitatea de a călători dintr-o țară în cealaltă, dar cu Dumnezeu înainte. Voi sta acasă două săptămâni în autoizolare cu soția și fiica mea, iar după aceea mă gândesc să le iau și să plecăm împreună. Aici nu avem ce face”, mărturisește Neculai Suceveanu.

Bărbatul spune că gândul că îi poate oferi un trai mai bun familiei sale îl motivează să reziste și să muncească zi-lumină în Marea Britanie. Nu s-a mulțumit cu banii de la un singur job, ci și-a luat și un al doilea loc de muncă doar pentru a avea banii suficienți să ofere familiei tot ce nu au avut când lucra în România.

„Lucrez la McDonald’s în Marea Britanie. Chiar și în plină pandemie de COVID-19 lumea e mai relaxată acolo decât aici. În România este foarte greu. Am plecat pentru un trai mai bun, nu cred că pleacă cineva de prea mult bine. Aici am lucrat la Romtelecom. Dar cu banii nu ne puteam descurca.

În Londra, salariul meu este în jur de 2.000 de lire. Mă descurc chiar foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. M-aș întoarce oricând acasă, dacă aș avea posibilitatea să câștig un salariu decent, dar nu cred că acest lucru este posibil prea curând”, a mai spus Neculai Suceveanu.

×
Subiecte în articol: aeroport fetita Anglia
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close