Antena 3 CNN Actualitate Imaginile care arată ce s-a întâmplat înainte de crima oribilă de la Bolintin Vale

Imaginile care arată ce s-a întâmplat înainte de crima oribilă de la Bolintin Vale

Antena 3 a prezentat noi imagini de la crima care a șocat o țară întreagă. La începutul anului, un șofer de maxi taxi ce tranzita localitatea Bolintin Vale a fost lovit cu o pavelă în cap și a căzut secerat la pământ, după ce a încercat să prindă un individ care tocmai ce îi înțepase roata microbuzului.

Imaginile care arată ce s-a întâmplat înainte de crima oribilă de la Bolintin Vale
Sursa foto: antena 3
de Carmina Pricopie    |    14 Iun 2022   •   12:54

Până în acest moment, erau publice doar imaginile din momentul în care victima a fost lovită cu pavela și a căzut la pământ. Ulterior bărbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanță, însă două zile mai târziu a murit. Acesta a fost și motivul pentru care comunitatea din zona a ieșit în stradă spunând că nu se mai simte în siguranță pentru că poliția nu este prezentă pe străzi și nu face dreptate. 

În urma unor acțiuni de amploare, suspectul care a aruncat cu pavela a fost identificat, arestat, și trimis în judecată. Însă este singura persoană inculpată în acest dosar, restul bărbaților prezenți la crimă aflându-se în stare de libertate. 

Imaginile prezentate în exclusivitate de Antena 3 demonstrează clar că au fost mai multe persoane care au participat la această infracțiune. 

În raportul medico-legal, medici legiști au scris că bărbatul nu avea doar o fractură la nivelul capului, ci și mai multe fracturi costale produse în momentul agresiunii și mai multe excoriații la nivelul membrelor inferioare și superioare. 

Atât persoanele care au participat la atac, cât și rudele acestora, locuiesc în continuare în ilegalitate pe acele terenuri unde și-au improvizat câteva locuințe, iar autoritățile nu iau niciun fel de măsuri.  

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale crima
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close