Antena 3 CNN Actualitate Imagini exclusive cu asistenta Florentina Cîrstea (VIDEO)

Imagini exclusive cu asistenta Florentina Cîrstea (VIDEO)

Imagini exclusive cu asistenta Florentina Cîrstea (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
24 Aug 2010   •   20:01

Asistenta Florentina Cîrstea - cel mai vânat om din România - a fost arestată marţi. La parchet şi la judecătorie, şi-a acoperit tot timpul faţa. Şi anchetatorii au protejat-o de camerele de luat vederi. La Observator, au fost făcute, însă, publice imagini cu asistenta la cererea expresă a unei foste paciente, al cărei copil a fost îngrijit de Florentina Cîrstea. Îngrijit bine, spune mama, care vrea să strângă bani ca să-i ajute asistentei copilul de zece ani.

Sunt imagini din salonul unei clinici private, unde Cristina a ales să nască. Asistenta Florentina Cîrstea, pe care o cunoscuse la spitalul Giuleşti, îi îngrijeşte fetiţa născută prematur.

"Ea mi-a prins imediat vasele de sânge, ea mi-a îngrijit copilul, mi-a stat peste program la rugămintea mea", povesteşte Cristina.

Femeia are acum o fetiţă normală şi îi mulţumeşte asistentei de la Giuleşti.

"Îi mulţumesc din suflet. Aş vrea să se ştie că este un om deosebit, nu o criminală, nu ea a omorât copiii respectivi. Fac apel la mame să spună ce fel de om era, să nu împroşcăm cu noroi. Nu ea i-a omorât cu mâna, a fost un accident când ea era la toaletă", povesteşte Cristina.

Un accident care i se putea întâmpla oricui la Giuleşti, unde un asistent face munca a patru, spune Cristina. Şi unde colegele Florentinei se gândesc să nu mai lucreze vreodată.



Observator


×
Subiecte în articol: asistenta maternitate giulesti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close