Antena 3 CNN Actualitate Imagini halucinante surprinse în Capitală. Controlorii RATB au sechestrat un bărbat

Imagini halucinante surprinse în Capitală. Controlorii RATB au sechestrat un bărbat

Imagini halucinante surprinse în Capitală. Controlorii RATB au sechestrat un bărbat
08 Dec 2015   •   16:02

Un bărbat a fost reţinut, vinerea trecută, de trei controlori RATB, informează DCnews.ro. 

Incidentul a decurs astfel: bărbatul prins fără bilet a fost amendat de controlori. Bărbatul a vrut să achite amenda şi le-a dat o bancnotă de 100 de lei, unul dintre controlori i-a eliberat cardul de suprataxă, un al doilea controlor i-a dat restul 50 de lei, iar ulterior, i-a dat restul şi cel care îi tăiase chitanţa de suprataxă.

După ce bărbatul şi-a primit cardul de suprataxă şi cei 100 de lei a vrut să plece, doar că angajaţii RARB şi-au dat seama de greşeală şi l-au reţinut cu forţa, rezultând o îmbrânceală care a atras atenţia trecătorilor.

Întregul incident poate fi văzut în filmuleţele alăturate.

Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, a anunțat că a fost demarată o anchetă. "RATB a deschis o anchetă internă. Precizez că nu toleram un astfel de comportament din partea angajaților noștri și vom trata acest caz cu maximă exigență", a anunțat Constantin Tobescu, potrivit DC News.

Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, a anunțat că după videoul publicat de DC News în legătură cu sechestrarea unui bărbat de către controlorii RATB, a fost demarată o anchetă.

"RATB a deschis o anchetă internă. Precizez că nu toleram un astfel de comportament din partea angajaților noștri și vom trata acest caz cu maximă exigență", a anunțat Constantin Tobescu.

- See more at: http://www.dcnews.ro/ancheta-dupa-ce-controlorii-ratb-au-sechestrat-un-barbat-video-exclusiv_491441.html#sthash.3Cb10P9E.dpu

×
Subiecte în articol: RATB amenda bătaie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close