Antena 3 CNN Actualitate Imagini în exclusivitate cu fosta stareţă de la Tăriceni şi gemenele ei: Gura lumii n-o poate închide nimeni

Imagini în exclusivitate cu fosta stareţă de la Tăriceni şi gemenele ei: Gura lumii n-o poate închide nimeni

Imagini în exclusivitate cu fosta stareţă de la Tăriceni şi gemenele ei: Gura lumii n-o poate închide nimeni
Sursa foto: Foto: videonews.ro
02 Ian 2012   •   12:22

Fosta stareţa de la mănăstirea Tăriceni a petrecut primul Revelion cu fetiţele ei, care s-au născut în noiembrie. Maica a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, cum s-a schimbat viaţa ei de când a devenit mamă. 

În luna noiembrie, maica Sebastiana, stareţa mănăstirii Tariceni, aducea pe lume doua gemene. Naşterea, intens mediatizată, a fost însă cu multe complicaţii. Aproape două luni au stat în spital fetele şi mama lor.

Fosta călugăriţă şi-a văzut gemenele, pentru prima oară, după mai bine de două săptămâni. Fetele au fost botezate de urgenţă în spital. Călugăriţei nu i-a fost deloc greu să le găsească numele: Ana şi Maria.

Fosta stareţă e fericită acum. Fundaţia Din Suflet pt Suflet i-a oferit o locuinţă în Bucureşti, unde să-şi poată creşte gemenele.

Maica Sebastiana mărturiseşte că ultimele două luni au fost foarte grele. A avut însă parte de sprijin din partea apropiaţilor.

Acum, Elena Gâtlan nu-şi doreste decât sănatate.

 



×
Subiecte în articol: calugarita gemene revelion sprijin
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close