Antena 3 CNN Actualitate Imagini incredibile: ”Niro” a dat fuga la mănăstire, după sentința în dosarul Microsoft

Imagini incredibile: ”Niro” a dat fuga la mănăstire, după sentința în dosarul Microsoft

Imagini incredibile: ”Niro” a dat fuga la mănăstire, după sentința în dosarul Microsoft
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2016   •   13:00

Multimilionarul Nicolae Dumitru zis "Niro" a fugit la manastire imediat după sentinţa din dosarul Microsoft. Tovarăşul de boxă al lui Dorin Cocoş a mers la mănăstirea Pasărea după ce a aflat că nu trebuie să stea în spatele gratiilor pentru că a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare în celebrul dosar Microsoft, scrie cancan.ro

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dat joi prima decizie în dosarul "Microsoft", astfel că trei dintre cei cercetaţi, Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Gheorghe Ştefan, au primit condamnări cu executare, în timp ce omul de afaceri Dumitru Nicolae a primit o pedeapsă cu suspendare.

Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, instanţa dispunând confiscarea a peste trei milioane de euro în cazul acestuia.

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, a fost condamnat la doi ani de detenţie pentru de luare de mită şi spălare de bani, instanţa dispunând în cazul său confiscarea a peste două milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Nicolae Dumitru
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close