Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu polițista implicată în cazul tânărului din București, care murit după ce ar fi fost bătut de oamenii legii

Primele imagini cu polițista implicată în cazul tânărului din București, care murit după ce ar fi fost bătut de oamenii legii

Primele imagini cu polițista implicată în cazul tânărului Eduard Giosu, care a murit la un spital din București, în urma unor răni grave.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2023   •   15:42

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni la ora 3 noapte într-o parcare din Sectorul 5.

În timp ce polițiștii Secției 17, care au participat la reținerea tânărului, susțin că victima s-a autoflagelat, martorii și probele indică faptul că a fost bătut cu bestialitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tatăl tânărului acuză că fiul său a fost bătut de polițiști până la moarte. A stat mai multe zile în comă la spital.

În imagini se vede cum bărbatul este în fața blocului și, pentru o perioadă scurtă de timp, polițista, cea mai controversată dintre cei care au intervenit în acea noapte, aleargă după el.

Citește și: Caz revoltător la un spital din Alba Iulia: O fetiță de cinci ani avea mâna ruptă, dar i s-a recomandat unguent pentru durere

În acest moment nu sunt imagini cu momentul în care tânărul a fost încătușat.

Potrivit surselor din anchetă, la audieri, femeia polițist ar fi recunoscut că l-a bătut pe bărbat, însă a spus că l-a lovit cu bastonul în zona mâinilor și a picioarelor.

În continuare sunt acuzații grave, cum că acești polițiști l-ar fi bătut pe tânărul care a intrat în comă și, mai apoi, a murit.

×
Subiecte în articol: politista Eduard Giosu
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close