Antena 3 CNN Actualitate Imagini revoltătoare într-un bloc din Galați. Un bărbat a fost bătut și jefuit

Imagini revoltătoare într-un bloc din Galați. Un bărbat a fost bătut și jefuit

Imagini revoltătoare într-un bloc din Galați. Un bărbat a fost bătut și jefuit
Sursa foto: Foto: Twitter
15 Ian 2019   •   08:48

Imagini revoltătoare au fost surprinse în scara unui bloc din Galaţi. Un locatar a fost bătut cu sălbăticie şi jefuit de către un individ.

Agresorul i-a furat omului banii şi telefonul mobil. Înregistrările de pe camerele de supraveghere au devenit virale, în încercarea de a-l identifica pe bătăuş. 

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul de 48 de ani aştepta liniştit liftul în scara blocului, cu o scrisoare în mână, când agresorul a sărit să îl bată. L-a tras de haine şi l-a lovit cu pumnii în zona capului în repetate rânduri. Victima a încercat să se apere dar nu a făcut faţă ploii de lovituri primite.

Bătăuşul nu s-a oprit nici măcar în momentul în care bărbatul, ameţit de pumnii primiţi, a căzut la pământ. L-a lovit cu sete, inclusiv cu picioarele. L-a buzunărit, căutând să fure tot ce avea prin buzunare. A luat tot ce a găsit, adică 170 de lei şi telefonul mobil în valoare de 300 de lei.

Imaginile au devenit deja virale pe conturile de socializare. Oamenii fac apel la cei care îl recunosc pe agresor să meargă la poliţie. Acesta nu a purtat cagulă, ci doar o glugă trasă pe cap.

×
Subiecte în articol: Galați jaf jefuit
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close