Antena 3 CNN Actualitate Imagini revoltătoare! Un mascat loveşte un bătrân care se prăbuşeşte la pământ

Imagini revoltătoare! Un mascat loveşte un bătrân care se prăbuşeşte la pământ

A fost scandal uriaş între mascaţi şi traficanţii de artificii. Imaginile au fost surprinse în ultima zi din an, într-o localitate din Maramureş.

Imagini revoltătoare! Un mascat loveşte un bătrân care se prăbuşeşte la pământ
de Vasile Dale    |    02 Ian 2021   •   13:45

Imaginile revoltătoare au fost surprinse pe 31 decembrie într-o localitate din Maramureş. 

În imagini se vede cum unul dintre mascaţi loveşte cu piciorul un bătrân, iar acesta cade la pământ

Agentul de trupele speciale este acum cercetat disciplinar pentru modul în care a intervenit.

Vasile Dale, coredondent Antena 3, vine cu mai multe informații.

''La această oră, la coducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Maramureş, a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea concretă în care s-a realizat intervenția polițiștilor, la punerea în aplicare a mandatelor de percheziție domiciliară, iar la finalizarea acestora li se vor comunica și rezultatele. Practic, întreg scandalul a izbucnit în momentul în care mascații de la Trupele Speciale dar și polițiștii de la Arme, Explozibil și Substanțe Toxice, însoțiți de polițiști au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară la mai multe adrese de pe raza localității. 

Acolo existau mai multe indicii că oamenii ar deține mai multe kilograme de artificii, bineînțeles ilegal. În acel moment, peste 150 de persoane s-au adunat și au încercat să ceară explicații polițiștilor.  Ei bine, situația a degenerat oarecum, iar polițiștii au fost nevoiți să intervină folosindu-se inclusiv de forță. Aceste imagini au apărut în spațiul public abia la două zile și au venit din partea localnicilor.

Poliţiştii susţin că percheziţiile s-au desfăşurat legal

De altfel, în momentul în care au fost realizate percheziţiile, poliţiştii ne-au spus c[ totul a decurs normal şi că percheziţiile s-au desfăşurat conform legii. Ei bine, acum aceste imagini îi contrazic, iar ancheta care au demarat-o va stabili exact dacă s-a procedat legal sau nu'', a relatat Vasile Dale, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: imagini revoltător batran scandal mascat
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close