Antena 3 CNN Actualitate Imagini scandaloase cu ministrul Mediului. Costel Alexe sfidează legea împreună cu primarul din Brașov

Imagini scandaloase cu ministrul Mediului. Costel Alexe sfidează legea împreună cu primarul din Brașov

Imagini scandaloase surprinse cu primarul George Scripcaru și ministrul Costel Alexe, la Brașov. Aceștia au fost surprinși sfidând măsurile sanitare și de prevenție a noului coronavirus.

Imagini scandaloase cu ministrul Mediului. Costel Alexe sfidează legea împreună cu primarul din Brașov
Sursa foto: Foto: brasovstiri.ro.
de Mirabela Vasile    |    07 Iul 2020   •   20:50

Se pare că ministrul Mediului nu se află la prima abatere.  Acesta a participat, în urmă cu ceva timp, alături de 100 de liberali, la o ședință într-o sală, unde nimeni nu a respectat măsurile de distanțare și purtarea măștilor.

Situația nu este deloc roz, având în vedere că  zilele acestea zeci de brașoveni au fost amendați pentru că nu au purtat măști de protecție în spațiile închise.

Incidentul de azi a fost surprins la Aula Universității Transilvania. Asta în plină campanie demarată de Prefectura Brașov pentru amendarea persoanelor fizice și juridice care nu respectă măsurile pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Un exemplu de dublă măsură folosită în aplicarea legii, dat de un înalt demnitar din Guvernul României și de primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.

Sute de liberali, fără măști în spațiu închis

Sute de liberali au participat, la sfârșitul lunii iunie, la Iaşi, la şedinţa Comitetului Director Judeţean al filialei. Evenimentul a avut loc în cortul unui restaurant, fără ca participanţii să poarte măşti de protecţie.

Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, a spus că a fost respectată distanţarea.

”E greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură”, a adăugat el.

×
Subiecte în articol: costin alexe coronavirus masuri
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close