Antena 3 CNN Actualitate Imagini scandaloase pe aeroportul Otopeni. Ce face un angajat cu bagajele pasagerilor (VIDEO)

Imagini scandaloase pe aeroportul Otopeni. Ce face un angajat cu bagajele pasagerilor (VIDEO)

Imagini scandaloase pe aeroportul Otopeni. Ce face un angajat cu bagajele pasagerilor (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
13 Oct 2019   •   12:40

Ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut publice o serie de imagini cu modul în care operează firma de handling GlobeGround , subliniind că e nevoie de măsuri urgente.

 În imagini se poate observa cum un angajat al unei firme de handling aruncă cu bagajele pasagerilor, iar din cauza unui bagaj care rămâne în picioare se blochează banda care livrează bagajele . Răzvan Cuc precizează că acest lucru produce întârzieri mari, astfel încât pasagerii ajung să-şi piardă zborurile de conexiune.

„Ce vedeţi aici este o firmă de handling.În imagini se poate observa şi un bagaj care a rămas în picioare şi blochează blanda, iar apoi timp de 20 sau 30 de minute blochează banda. L-am chemat pe directorul de la GlobeGround, firma de handling, să-mi spună de ce întârzie autocarele care trebuie să  preia pasagerii de la aeronave, astfel încât aceştia îşi pierd conexiunile. L-am rugat în perioada aceasta de interimat pe domnul director de la aeroport să aibă o discuţie foarte serioasă şi să ia măsurile necesare. Oameni care dau o parte neagră şi aeroportului şi Taromului. Este un privat care nu-şi face treaba”, a declarat Răzvan Cuc într-o conferinţă de presă.

 

×
Subiecte în articol: Otopeni bagaje ministrul transporturilor
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close