Antena 3 CNN Actualitate Imagini scandaloase! Un profesor de la Liceul Jean Monnet mimează scene de amor cu o elevă

Imagini scandaloase! Un profesor de la Liceul Jean Monnet mimează scene de amor cu o elevă

Încă un scandal zguduie unul dintre liceele cu pretenții din București. Este vorba despre un profesor de muzică de la Liceul Jean Monnet care mimează scene erotice cu o adolescentă așezată pe un scaun.

Imagini scandaloase! Un profesor de la Liceul Jean Monnet mimează scene de amor cu o elevă
Sursa foto: Captură Antena 3
de Rafaelo Varga    |    25 Noi 2021   •   17:59

Jurnaliştii de la Click au obţinut o filmare în care, profesorul de muzică Sorin Apostol Dumitrescu, costumat în pantaloni mulaţi, mimează scene erotice cu o adolescentă aşezată pe un scaun, în aplauzele mai multor elevi care asistă la acest spectacol.

Se pare că filmuleţul a ajuns pe contul de Instagram al unei eleve de la liceul în cauză, scriu cei de la adevarul.ro.

Scenele demne pentru filmele pentru adulți ar fi fost filmate sâmbătă, 20 noiembrie, la o petrecere privată.

În imagini, dascălul apare dezbărcat și mimează scene erotice cu adolescenta de 16 ani, sub privirile celor peste 15 adolescenți, toți minori, care au participat la respectiva petrecere.

"Liceul spune doar atât, că profesorul în cauză și-a dat demisia luni, fără a justitfica acțiunea acestuia. A spus conducerii că este o confuzie și că vrea să demisioneze din funcția de profesor de muzică la Liceul Jean Monnet.

Vorbim despre un dans obscen, mimare de scene sexuale care s-au petrecut într-un loc privat, și implicate au fost aici și minore, o minoră de 16 ani. Nu este elevă la Jean Monnet, pentru că profesorul de la Jean Monnet preda și în privat astfel de cursuri.

Nu este însă singurul scandal care zguduie această unitate de învăţământ. În 2011, un profesor de sport a fost acuzat de viol, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă a acelui liceu. Şi Poliţia s-a sesizat în acest caz, deşi spun aceştia, că vor investiga şi pe urmă vor decide ce trebuie făcut în acest caz, dacă se deschide un dosar penal, desigur", a precizat Rafaelo Varga, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: profesor imagini Jean Monnet eleva
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close