Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante. Ce se întâmplă cu un turist străin în Ferentari

Imagini şocante. Ce se întâmplă cu un turist străin în Ferentari

Imagini şocante. Ce se întâmplă cu un turist străin în Ferentari
12 Mar 2015   •   21:57

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei imagini şocante din cartierele bucureştene Rahova şi Ferentari.

Reporterii Observator au făcut în 2014 un experiment pentru a vedea cum sunt trataţi turiştii străini care vin în capitala României. Cu o cameră ascunsă, reporterii care pretindeau că sunt turişti străini au fost martorii unor imagini terifiante.

Ţipete. Ameninţări. Înjurături. Dispute care se tranşează cu cuţitul. Asta au filmat reporterii în cartierul Ferentari, în plină zi.

Reportajul a fost realizat după ce jurnaliştii au inclus Ferentariul într-un top al celor mai urâte destinaţii din lume.

Imaginile şocante din cartierul Ferentari au fost difuzate în contextul în care Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 al Capitalei, în care este inclus şi cartierul Ferentari, e suspectat că a dat o gaură în buget de 2 miliarde lei. Primarul percepea comisioane de aproximativ 20%, sub diverse forme, pentru atribuirea şi plata unor lucrări, susţin surse judiciare.






×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close