Antena 3 CNN Actualitate IMAGINI ŞOCANTE de la violenţele de sâmbătă, din Piaţa Victoriei: Jandarmii şi suporterii se acuză reciproc

IMAGINI ŞOCANTE de la violenţele de sâmbătă, din Piaţa Victoriei: Jandarmii şi suporterii se acuză reciproc

IMAGINI ŞOCANTE de la violenţele de sâmbătă, din Piaţa Victoriei: Jandarmii şi suporterii se acuză reciproc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Mar 2012   •   21:48

Jandarmeria a făcut astăzi publice imaginile luptei de stradă cu suporterii craioveni. Iar reacţia a fost pe măsură. Acestia au trecut însă de la violenţa fizică, la războiul declaraţiilor. Într-o conferinţă de presă i-au acuzat pe jandarmi că i-au provocat şi i-au bătut degeaba. Au venit şi cu dovezi pentru asta.

Acelaşi război, două tabere, două versiuni complet diferite, violenţă este însă de ambele părţi. Suporterii au lovit cu pietrele şi pumnii, jandarmii i-au îngenunchiat cu echipamentul din dotare.

După bătaia de sâmbătă, suporterii craioveni nu au vrut să lase doar imaginile să vorbească. Au făcut, luni, o conferinţă de presă în care au vrut să explice cum un protest paşnic s-a transformat într-un război cu arestaţi şi răniţi.

Pentru suporteri tot drumul ar fi fost o continuă provocare. Din punctul de vedere al jandarmilor, felul în care au acţionat a fost singura soluţie în faţa suporterilor.

Ultraşii craioveni şi-au scos certificate medico-legale şi vor să depună plângere împotriva jandarmilor.



×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close