Antena 3 CNN Actualitate Imagini ŞOCANTE. Fiul lui Călin Geambaşu ATACAT de un maidanez. Câinele s-a repezit la faţa copilului

Imagini ŞOCANTE. Fiul lui Călin Geambaşu ATACAT de un maidanez. Câinele s-a repezit la faţa copilului

Imagini ŞOCANTE. Fiul lui Călin Geambaşu ATACAT de un maidanez. Câinele s-a repezit la faţa copilului
de O.P.    |    26 Sep 2013   •   12:09

Fiul lui Călin Geambaşu a fost atacat din senin de un maidanez. Animalul a sărit să îl muşte de faţă pe copilul de patru ani, după ce băiatul s-a jucat cu el minute în şir. Întreaga scenă a fost înregistrată cu telefonul de Călin Geambaşu, care a stat lângă fiul său pas cu pas.

"Nu, nu, nu!"

Atât a putut să mai rostească Călin Geambaşu în momentul în care câinele a sărit să îl muşte de faţă de fiul său Davin. Nu s-a gândit nicio clipă că maidanezul pe care copilul său l-a alintat minute în şir ar fi putut să atace. Artistul se oprise în faţa casei, împreună cu fiul său, să se joace cu maidanezul pe îl hrăneau de mai multă vreme.Când s-au apropiat de animal, acesta nu dădea semne de agresivitate.

Atât de cuminte li s-a părut Tarzan că nici nu aveau de gând să plece din parc fără să-i dea ceva de mâncare.

În tot acest timp, copilul s-a jucat doar lângă maidanez, fără să îl lovească cumva sau să îl provoace. Însă când a pus mâna pe el, câinele a sărit să îl muşte de faţă şi l-a trântit la pământ.

Călin Geambaşu a reuşit să-şi salveze fiul din colţii maidanezului, iar acesta a scăpat doar cu zgârieturi.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi Calin Geambasu
Cele mai noi știri
Parteneri
x close