Antena 3 CNN Actualitate Imagini șocante în Capitală. Polițiști atacați cu toporul, bărbat pus la pământ cu focuri de armă

Imagini șocante în Capitală. Polițiști atacați cu toporul, bărbat pus la pământ cu focuri de armă

Scandal violent într-o locuinţă din Bucureşti. Mai mulţi poliţişti au fost atacaţi cu toporul de un individ băut, care îşi teroriza familia.

Imagini șocante în Capitală. Polițiști atacați cu toporul, bărbat pus la pământ cu focuri de armă
de Laura Dinu    |    25 Aug 2020   •   09:15

 

O echipă a serviciului de acţiuni speciale, împreună cu un negociator, a intervenit în sprijinul primei patrule care a ajuns la faţa locului, însă agresorul ameninţa că-şi va răni familia dacă oamenii legii vor intra în casă.

În momentul în care mascaţii au pătruns în curte, bărbatul s-a năpustit asupra unui poliţist cu toporul. Agenţii au fost nevoiţi să folosească pistolul neletal din dotare. Individul a fost împuşcat în mână după ce l-a rănit cu toporul pe unul dintre poliţişti.

Polițisti atacați cu toporul în București

”Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.

Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale împreună cu un negociator.

Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția.

Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.

Atacul a fost violent, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg.

Felicităm polițiștii pentru modul de intervenție și pentru faptul că au evitat o tragedie, cum a fost cea a colegului Ciprian Sfichi din cadrul IPJ Suceava, care a fost lovit cu o sabie în cap”, se arată într-un comunicat presei. 

×
Subiecte în articol: politisti atacați topor
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close