Antena 3 CNN Actualitate Imagini șocante de la locul accidentului în care a murit Valentin Illeș, pe o șosea din Ungaria

Imagini șocante de la locul accidentului în care a murit Valentin Illeș, pe o șosea din Ungaria

Vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, Valentin Illeș, a murit pe loc într-un accident cumplit, pe o șosea din Ungaria.

Imagini șocante de la locul accidentului în care a murit Valentin Illeș, pe o șosea din Ungaria
Sursa foto: Facebook/ Ferenc Donka
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2023   •   17:19

Un vehicul care transporta persoane a intrat în coliziune cu parapetul de pe mijlocul autostrăzii, l-a rupt și s-a ciocnit de un camion care venea din direcția opusă. Campionul a rupt și el parapetul și s-a izbit frontal de mașina în care se afla Valentin Illeș.

Imaginile surprinse după momentul accidentului arată că mașina acestuia a fost distrusă complet.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Conform informațiilor actuale, la data de 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe autostrada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii din motive încă necunoscute, apoi a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din direcția opusă.

În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din direcția opusă (n.r. - cel în care se afla Valentin Illes). În urma accidentului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului", a transmis poliția din Ungaria. 

×
Subiecte în articol: Valentin Illeș accident Ungaria a murit
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close