Antena 3 CNN Actualitate Imagini șocante surprinse în București. Tânăr agresat de jandarmi la metrou pentru că nu avea masca pe nas

Imagini șocante surprinse în București. Tânăr agresat de jandarmi la metrou pentru că nu avea masca pe nas

Imagini șocante surprinse luni dimineață, la metroul din București. Un tânăr a fost imobilizat cu forța de jandarmi pentru că nu purta masca de protecție corespunzător.

Imagini șocante surprinse în București. Tânăr agresat de jandarmi la metrou pentru că nu avea masca pe nas
de Mirabela Vasile    |    13 Iul 2020   •   14:21

Din primele informații, se pare că bărbatul a refuzat recomandările făcute de patrula de poliție, moment în care acesta a fost scos forțat din vagonul de tren și a fost încătușat. În video se aude cum bărbatul urla la propriu de durere.

Bărbatul ar fi devenit agresiv cu forțele de ordine

”În data de 13.03.2020, în jurul orei 10:50, patrula mixtă de ordine publică care executa serviciul în zona stației de metrou Piața Unirii 2 au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta în mod corect masca de protecție, persoana în cauză a devenit recalcitrantă și a fugit pe scările care duc spre metrou, urcând în trenul care ducea în direcția Tineretului.

S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Poliției Metrou, în vederea indentificării și dispunerii măsurilor legale.”, se arată într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: imagini metrou jandarmi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close