Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante. Un bărbat şi-a decapitat tatăl şi s-a plimbat cu capul prin sat (VIDEO)

Imagini şocante. Un bărbat şi-a decapitat tatăl şi s-a plimbat cu capul prin sat (VIDEO)

Imagini şocante. Un bărbat şi-a decapitat tatăl şi s-a plimbat cu capul prin sat (VIDEO)
Sursa foto: decapitare
10 Apr 2010   •   20:25

Imagini de groază într-un sat din Bacău. Un bărbat de 32 de ani şi-a decapitat părintele, i-a luat capul şi a plecat cu el la plimbare, pe uliţe. Omul şi-ar fi suprins tatăl şi soţia în pat, în timp ce se sărutau. Pe el l-a ucis cu un topor, iar pe ea a înjunghiat-o în gât. Cei trei copii ai familiei au văzut totul.

Sătenii au crezut că nu văd bine. Apoi, nu s-au mai mirat. Le era frică. De imaginea în sine, dar şi de sângele rece al bărbatului. Nu s-a chinuit să ascundă capul tăiat şi se plimba nonşalant prin sat.

De ce ducea capul tatălui acasă la el? Nimeni nu ştie. Cu doar câteva ore mai devreme, bărbatul mersese în vizită la tatăl lui, cu soţia şi cei trei copii. A ieşit din casă, iar la întoarcere ar fi avut parte de o surpriză. Se pare că şi-a găsit soţia în pat cu tatăl său. A decis să-i pedepsească. Pe el, cu toporul, pe ea cu un cuţit. Cei mici au văzut totul şi le-au povestit apoi şi vecinilor, care au chemat salvarea.

Femeia va supravieţui, spun medicii. Soţul ei a fost oprit de poliţie, pe stradă. Agenţii chemaseră întăriri, dar n-a fost cazul, pentru că nu a opus rezistenţă. A lăsat capul tatălui deoparte şi a intrat la audieri.

Bărbatul şi-a recunoscut senin fapta şi în faţa procurorilor şi la această oră este încă la audieri, la postul de poliţie din Lipova. A fost reţinut pentru 24 de ore, şi mâine va fi prezentat să fie prezentat procurorilor pentru omor deosebit de grav.

Zilele următoare, băcauanul va fi supus şi unei expertize psihiatrice şi specialiştii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ. Între timp, medicii au intrat în sala de operaţie şi se ocupă de soţia înjunghiată . Copiii de 4,6 şi 7 ani, care au asistat la scenele de coşmar au rămas în grija vecinilor până când rudele vor veni să îi ia. Cei mici sunt şocaţi şi vor fi consiliaţi psihologic.



Observator




×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close