Antena 3 CNN Actualitate Imagini surprinzătoare! Magistrat, surprins în ipostaze șocante

Imagini surprinzătoare! Magistrat, surprins în ipostaze șocante

Imagini surprinzătoare! Magistrat, surprins în ipostaze șocante
02 Aug 2018   •   21:54

Tensiuni cu iz de scandal într-o comună gălățeană între doi vecini. Nimic neobișnuit până aici, doar că unul dintre vecini este și magistrat și la Tribunalul Galați. Problemele și certurile sunt vechi, chiar din anii 90, însă acum s-a ajuns până la condamnări cu închisoarea.

Povestea îi are protagoniști pe domnul Papuc și pe judecătoarea Anișoara Cucoș de la Tribunalul Galați. Povestea este tipică, se acuză unii pe alții că și-au încălcat proprietatea. 

Se pare că de la niște certuri obișnuite între vecini s-a ajuns până la două condamnări. Judecătoarea Cucoș i-a făcut plângere penală lui Gigi Papuc, iar în urma trimiterii acestuia în judecată, s-a ales cu o condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare.

Pe fondul acelorași tensiun, judecătoarea Cucoș i-a mai făcut încă o plângere penală. De această dată sentința a fost mai blândă, dar urmează judecata apelului. Niciuna dintre plângerile penale nu are legătură dinrectă cu disputa lor: una este pentru ducerea organelor judiciare în eroare și una pentru amenințare.

Cu două condamnări la activ, omul spune că ar pleca de acolo dacă i-ar da banii pe casă sau iar lua alta.

Antena 3 a prezentat în exclusivitate ancheta surprinzătoare ce vizează comportamentul magistratului.

×
Subiecte în articol: magistrat ancheta Galați imagini tensiuni
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close