Antena 3 CNN Actualitate Imagini terifiante! Jurnalistă bătută și tâlhărită în centrul Capitalei. Agresorul este încă în libertate

Imagini terifiante! Jurnalistă bătută și tâlhărită în centrul Capitalei. Agresorul este încă în libertate

Imagini terifiante! Jurnalistă bătută și tâlhărită în centrul Capitalei. Agresorul este încă în libertate
Sursa foto: foto- Facebook
30 Mai 2018   •   12:32

O tânără jurnalistă, în vârstă de 28 de ani, a fost lovită fără milă și tâlhărită în centrul Capitalei, mai exact în pasajul de la Unirii. Incidentul a avut loc în urmă cu două luni și jumătate, pe data de 12 martie. 

„Înainte să cobor în pasaj văd că un tip îmbrăcățel, curățel, țigan (dar ce treabă are asta?) coboară scările. Intru în pasaj și merg vreo 10 metri până când el încetinește. Hei ce faci? Nu-l bag în seamă. Din nou neața, ce faci? Îi zic să mă lase în pace și-i urez o zi bună. Mă împinge la perete. Mă gândesc la viol și încep să urlu. Ajutooooor! Ajutooooor! Taci fă! Mă caută de telefon și mi-l smulge. Sunt șocată că nu e nici naiba în pasaj și strig din nou. Îmi pune mâna la gura. "Dacă mai țipi te omor!" și-mi dă un pumn. Cad, dar nu-mi pierd cunoștința. Amețită, mă ridic și fug plângând prin pasaj ca să ies la suprafață. Îmi bubuie capul și mi se scurge roșu de pe față. Pe mâini sunt plină de sânge”, a povestit tânăra pe pagina ei de Facebook. 

Victima spune că, deși au trecut mai bine de două luni, agresorul său este încă în libertate. Se pare că acesta ar mai avea trei dosare pentru furt calificat și tâlhărie și acum câțiva ani a fost condamnat la închisoare. 

×
Subiecte în articol: imagini tanara capitalei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close