Antena 3 CNN Actualitate Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere. O asistentă este RĂPITĂ de fostul iubit, ziua în amiaza mare

Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere. O asistentă este RĂPITĂ de fostul iubit, ziua în amiaza mare

Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere. O asistentă este RĂPITĂ de fostul iubit, ziua în amiaza mare
de O.P.    |    19 Sep 2013   •   05:31

Clipe de coşmar pentru o asistentă de 33 de ani din Brăila. Pentru câteva minute, femeia a fost răpită de fostul iubit care este disperat că nu vrea să se împace cu el. Bărbatul a luat-o cu forţa, a urcat-o în maşină, a amenintaţ-o că vor muri împreună, după care a demarat în trombă. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cu femeia voia să sară din maşina aflată în mers.  În plus, inconştienţa bărbatului putea provoca moartea mai multor persoane care erau în acel moment pe trecerea de pietoni.

Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare. Iubitul femeii, supărat că aceasta nu a vrut să se împace cu el, a luat-o cu forţa de la locul de muncă.
A urcat-o în maşină, a demarat în trombă şi în timp ce femeia încerca să sară din maşină a intrat pe roşu într-o intersecţie.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată inconştienţa bărbatului care nu ţine cont de nicio regulă de circulaţie şi mai ales îi pune femeii viaţa în pericol. Mai mult, trece cu maşina la câţiva centimetri de o femeie care traversa pe trecerea de pietoni.

După a trecut în trombă pe lângă pietoni, maşina fostului iubit a acroşat un microbuz care circula regulamentar, iar apoi s-a oprit într-un autoturism.
   
În urma impactului femeia s-a ales cu câteva zgârieturi minore. În schimb pe numele fostului iubit poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: rapiri violenta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close