Antena 3 CNN Actualitate Imaginile apărute în presă ar putea schimba ancheta în dosarul lui Ionuţ Anghel

Imaginile apărute în presă ar putea schimba ancheta în dosarul lui Ionuţ Anghel

Imaginile apărute în presă ar putea schimba ancheta în dosarul lui Ionuţ Anghel
Sursa foto: Sursa foto: cancan.ro
de S.T.    |    19 Sep 2013   •   11:05

Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini, au fost surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei. Sunt peste două ore de filmare în care bunica celor doi copii NU apare.

Tatăl lui Ionuţ Anghel s-a prezentat, joi, la Parchetul instanţei supreme, el declarând că a venit să vadă ce date noi sunt în ancheta privind împrejurările în care a murit fiul lui.

Valentin Anghel a declarat că vinovaţi pentru tragedie sunt câinii maidanezi.


Acesta a spus, la ieşirea din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că nu a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei.

Avocatul familiei Anghel a declarat, joi, la Parchetul instanţei supreme, că dosarul privind uciderea de către câini maidanezi a lui Ionuţ Anghel este în faza actelor premergătoare.

"Vom avea o soluţie penală atunci când lucrurile se vor limpezi foarte clar", a spus Bogdan Bărbuceanu.

ULTIMELE clipe din viaţa lui Ionuţ, filmate de camerele de supraveghere. Bunica micuţilor NU apare în peste două ore de filmări

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a mai spus că nu ştie sigur dacă imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parc există la dosar, dar copiii au fost supravegheaţi de către bunică până în momentul în care  s-au îndepărtat de locul de joacă.

Întrebat cât timp au stat micuţii fără bunica lor, avocatul familiei Anghel a spus că nu a fost mai mult o oră.

În imaginile publicate de Cancan, apare un bărbat care îl ţine de mână pe fratele lui Ionuţ şi îl duce pe copil la bunica sa. Nimeni nu ştie, în acest moment, cine este bărbatul. Anchetatorii cred însă că el ar putea face lumină în acest caz.

Avocatul familiei Anghel a declarat că respectivul bărbat nu a fost identificat.

"Urmează să fie identificat şi, cu siguranţă, anchetat în acest dosar. Este un martor important", susţine Bogdan Bărbuceanu.


×
Subiecte în articol: caini maidanezi copil ucis de caini
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close