Antena 3 CNN Actualitate Imaginile groazei. Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud este infestat cu șoareci și gândaci

Imaginile groazei. Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud este infestat cu șoareci și gândaci

Imaginile groazei. Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud este infestat cu șoareci și gândaci
23 Sep 2016   •   10:32

Un pacient al spitalului de Pneumoftiziologie Aiud a filmat de două ori în aceeași săptămână șoarecii din instituția sanitară. După ce acesta a postat pe Facebook prima filmare, secția respectivă a fost închisă pentru dezinsecție și și deratizare. Însă chiar și secția unde pacienții au fost mutați este iinfestată cu gândaci și șoareci, scrie ziarulunirea.ro.

Directorul spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, ing. Vasile Vultur, a declarat că nu poate confirma, dar nici infirma acest incident, precizând că nu are Facebook, însă a admis că în cadrul acțiunii de deratizare și dezinsecție șoarecii ar putea ajunge și în alte compartimente.

”Problema e că putea să ajungă de oriunde și oriunde pentru că tot spitalul e de-a valma, cu mutat dintr-o parte în alta, în cadrul operațiunilor de dezinsecție și dezinfecție”, a spus Vasile Vultur.  

Pacientul care a postat filmările cu șoareci și insecte la începutul acestei săptămâni a revenit, joi, cu o altă filmare, de la secția III a Spitalului, în care sunt pacienți.

”În acest moment în secția III de Pneumoftiziologie Aiud. Alt șoarece pe ziua de azi. Și asta tot din greșeala a intrat? Secția fiind închisă, tot vina pacienților este ca lăsa ușa terasei deschisa???”, a scris pacientul, care a postat și o filmare.

×
Subiecte în articol: Aiud spital gandaci soareci
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close