Antena 3 CNN Actualitate Imaginile momentului la o biserică din Pitești. Preot leșinat și slujbă de sute de oameni întreruptă de poliție

Imaginile momentului la o biserică din Pitești. Preot leșinat și slujbă de sute de oameni întreruptă de poliție

Imaginile momentului sunt de la o biserică din Pitești, unde în plină pandemie sute de oameni s-au înghesuit fără a ține cont de nicio regulă de distanțare.

Imaginile momentului la o biserică din Pitești. Preot leșinat și slujbă de sute de oameni întreruptă de poliție
de Mirabela Vasile    |    20 Iul 2020   •   16:46

Polițiștii au intervenit de urgență, dar și-au croit cu greu drum prin mulțimea de credincioși. Cu puțin înainte de începutul slujbei un preot a leșinat. Imaginile erau de la Hramul Bisericii, de aceea era și un număr mare de persoane. Faptul că oamenii aveau măști i-au scăpat de amenzi.

Preotul căruia i s-a făcut rău a făcut o lipotimie, practic i s-a făcut rău din cauza căldurii și a aglomerației. Medicii i-au acordat îngrijiri, iar preotul se află acum într-o stare bună de sănătate.

La slujbă erau foarte mulți oameni, foarte multe persoane în vârstă. Însă, poliția județului Argeș nu a raportat vreo amendă. Toată lumea a respectat regulile, iar polițiștii au venit doar să îi atenționeze să păstreze distanța.

Județul Argeș cu cele mai multe infectări din toată țara

Județul Argeș este primul în ceea ce privește numărul mare de infectări cu coronavirus. Astăzi au fost raportate 119 cazuri cu coronavirus, cele mai multe din toată țara.

Până astăzi, 20 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 38.139 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.213 au fost externate, dintre care 22.747 de pacienți vindecați și 2.466 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

×
Subiecte în articol: Pitești coronavirus preot
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close