Antena 3 CNN Actualitate Imaginile zilei vin din Pitești. Pasageri, îmbulziți ca sardelele în microbuz

Imaginile zilei vin din Pitești. Pasageri, îmbulziți ca sardelele în microbuz

Imaginile zilei vin astăzi dintr-un microbuz care circulă pe ruta Pitești-Câmpulung. În clipul primit de redacția Antena3 se vede cum nimeni nu respectă regulile de distanțare socială.

Imaginile zilei vin din Pitești. Pasageri, îmbulziți ca sardelele în microbuz
de Maria Sabu    |    22 Iul 2020   •   18:52

Chiar dacă se poartă măștile de protcție, în microbuz oamenii sunt mult mai mulți decât ar trebui legal. Ba mai mult, aceștia chiar se înghesuie și se împing, iar de cei 2 metrii prevăzuți în regulile de distanțare nici nu se pune problema.

Pe lângă faptul că este un real pericol atâtea persoane într-un microbuz, nu sunt repsectate nici măcar regulile de siguranță în trafic. De-a lungul timpului s-au făcut numeroase controale din cauza acestei probleme.

Peste o miede cazuri noi cu coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri alte 1.030 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mare număr de cazuri zilnice de la confirmarea epidemiei de COVID-19 în România.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 2.101 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

×
Subiecte în articol: Pitești microbuz sardele
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close