Antena 3 CNN Actualitate Îmbrânceli între jandarmi şi locuitorii din Colentina care ieşiseră în stradă pentru că nu aveau curent

Îmbrânceli între jandarmi şi locuitorii din Colentina care ieşiseră în stradă pentru că nu aveau curent

Îmbrânceli între jandarmi şi locuitorii din Colentina care ieşiseră în stradă pentru că nu aveau curent
Sursa foto: jandarmi
12 Feb 2010   •   09:26

Îmbrânceli între jandarmi şi mai mulţi locuitori din cartierul Colentina. Zeci de bucureşteni supăraţi că rămân des fără curent, au blocat circulaţia autobuzelor. Totul a culminat cu îmbrânceli între localnici şi jandarmii veniţi să restabilească ordinea.

Oamenii au ieşit în stradă, nemulţumiţi din cauză că rămăseseră fără curent electric. Locatarii spun că nu era pentru prima dată când se întâmpla asta.

Pentru că oamenii au blocat strada, iar autobuzele nu au mai putut circula, la faţa locului au sosit şi jandarmii. Între cele două părţi au existat şi câteva momente tensionate, iar totul a culminat cu îmbrânceli.

În cele din urmă, oamenii au primit asigurări că alimentarea cu energie electrică va fi reluată şi au pecat acasă. Primăria Generală a Capitalei a anunţat că, potrivit reprezentanţilor ENEL, avaria s-a produs din cauza împuşcării unui cablu, iar şapte puncte au ramas fără electricitate. Defecţiunea a survenit în urma infiltrărilor de apă din ultimele ore. Pentru că cele şapte transformatoare sunt legate în serie, nu se poate asigura alimentarea alternativă cu energie electrică.


Antena 3

×
Subiecte în articol: jandarmi Colentina curent electric
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close