Antena 3 Actualitate "Îmi spuneau că o să-mi găsesc soţia înecată în Lacul Morii". Preşedintele Federaţiei Mecanicilor De Locomotivă, hărţuit de servicii

"Îmi spuneau că o să-mi găsesc soţia înecată în Lacul Morii". Preşedintele Federaţiei Mecanicilor De Locomotivă, hărţuit de servicii

de S.T.    |    23 Sep 2013   •   19:14
Preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă din România, Iulian Măntescu, a vorbit luni seară, la Antena 3 despre modul în care a fost hărţuit de servicii.

"A început în 2005, când Federaţia pe care o reprezint a fost foarte activă(...). Atunci au început ameninţările pe telefonul fix şi pe telefonul mobil(...). În februarie 2007, am reuşit să identific numărul după care, timp de aproape doi ani de zile, am fost sunat de foarte multe ori, ameninţându-mă pe mine că trebuie să-mi bag minţile în cap pentru că altfel nu o să-mi pot proteja membrii familiei. Îmi spuneau că o să-mi găsesc soţia înecată în Lacul Morii şi alte astfel de ameninţări", a spus liderul sindical, luni, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor".

Întrebat dacă a făcut plângere la Parchet, Iulian Măntescu a spus că, la timpul respectiv, a sesizat oamenii legii.

"Am lăsat toate mesajele, tot(...) După o perioadă de şase luni de zile, am fost tâlhărit de şapte persoane în faţa blocului. Cred că a avut legătură cu acele ameninţări. Am venit la Poliţie, am făcut plângere, însă nici în ziua de astăzi nu am primit un răspuns", a relatat Măntescu.

Iulian Măntescu a confirmat faptul că numărul de telefon de pe care era sunat şi ameninţat era codat.

După ce a reuşit să decodeze numărul, preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă a făcut o descoperire năucitoare: faptul că acel număr de telefon aparţinea unei unităţi SRI din Bucureşti.

"Numănui nu i-aş dori să aibă o astfel de experienţă", a mai spus Iulian Măntescu.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor".


×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close