Antena 3 CNN Actualitate Impresarul bătăuş nu are curaj să iasă la lumină, dar a ameninţat-o pe Alexandra Stan prin intermediari

Impresarul bătăuş nu are curaj să iasă la lumină, dar a ameninţat-o pe Alexandra Stan prin intermediari

Impresarul bătăuş nu are curaj să iasă la lumină, dar a ameninţat-o pe Alexandra Stan prin intermediari
20 Iun 2013   •   08:36

Marcel Prodan, impresarul bătăuş care a băgat-o pe Alexandra Stan în spital, este cel mai căutat om din România. Nimeni nu ştie unde ar putea fi, dar din ascunzătoare, se pare că ar fi ameninţat-o pe vedetă să-şi retragă plângerea, scriu jurnaliştii de la Ring. Până acum, Marcel Prodan nu a dat ochii cu poliţiştii, deşi are un dosar penal cu acuzaţii extrem de grave, printre care şantaj şi lovire. A fost citat, iar dacă nu se va prezenta singur în faţa anchetatorilor, va fi adus cu forţa.

Alexandra Stan înceară să găsească forţa să meargă mai departe. Părinţii şi sora ei, dar şi bunica, nu se dezlipesc de lângă ea nicio secundă.

Pe primul plan este acum sănătatea Alexandrei. Doctorii din Medgidia i-au făcut mai multe analize artistei ca să vadă exact în ce stare se află. I-au tratat şi ochii învineţiţi...

Alexandra va rămâne internată cel puţin până la sfârşitul săptămânii. Între timp, oamenii legii continuă să-l caute pe Marcel Prodan. El va fi citat să se prezinte în faţa instanţei, iar dacă nu o va face, procurorii vor emite pe numele lui un mandat de aducere.

Până acum, singurul semn că mai trăieşte ar fi o ameninţare trimisă fostei sale protejate, pentru a o face să renunţe la plângerea pentru şantaj. În rest, ar fi rămas fără cuvinte.

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close