Antena 3 CNN Actualitate ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI: Construcţia unei case numai a lor, cadoul de Mărţişor pentru cei trei copii din Mureş

ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI: Construcţia unei case numai a lor, cadoul de Mărţişor pentru cei trei copii din Mureş

ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI: Construcţia unei case numai a lor, cadoul de Mărţişor pentru cei trei copii din Mureş
Sursa foto: Foto captura Antena 3
12 Mar 2014   •   07:58

Cei trei copii fără mamă din Mureş, care locuiesc într-o cămăruţă de numai 14 metri pătraţi, au început o nouă viaţă. Povestea lor, prezentată în cadrul campaniei Antenei 3 "Împreună suntem şi mai buni", a impresionat o ţară întreagă.

Gigi Becali a anunţat din spatele gratiilor că le va construi o casă nou-nouţă în care să trăiască decent. Iar zeci de oameni au trimis pachete cu mâncare şi haine pentru micuţi, făcându-i să creadă că Moş Crăciun există.

La începutul lunii, de Mărţişor, au primit cel mai frumos cadou: s-a început construcţia noului lor cămin, care le va asigura o copilărie cum nici nu au îndrăznit vreodată să viseze.

În urmă cu aproape patru luni, în această familie domnea tristeţea. Trei copii rămaşi în grija tatălui, doborâţi de dorul mamei, care s-a stins aducându-l pe lume pe mezinul familiei, se luptau cu sărăcia. Locuiau cu toţii într-o cămăruţă de numai 14 metri pătraţi, fără vreo speranţă că soarta le va zâmbi. Au îndrăznit să-i scrie lui Moş Crăciun iar acum, după cîteva luni, visul lor devine realitate.

În curînd, Mădălina, Dorin şi Emanuel se vor muta în casă nouă.


Povestea lor l-a impresionat pe Gigi Becali, care şi-a rugat familia să se asigure că cei trei copii vor avea o casă nouă.

"Conteaza foarte mult pentru copii, pentru viitorul lor, pentru ca e foarte greu şi aşteaptă foarte mult să se termine casa, să aibă camera lor, să aibă unde să se joace", le-a spus mătuşa copiilor, Maria Deteşan, jurnaliştilor.

Mădălina şi Dorin le ţin companie muncitorilor în fiecare zi, care au decis să contribuie şi ei la noua viaţă a copiilor, mărind suprafaţa iniţială a casei.

Locul mamei lor nu-l va putea lua nimeni niciodată, dar sora tatălui are grijă de ei ca şi când ar fi proprii ei copii. Este singura mamă pe care a cunoscut-o Emanuel.

Două luni îi despart de noua lor viaţă, care le va da dreptul să se bucure de copilărie. Datorită oamenilor cu suflet care au vrut să le ofere un trai mai bun, banii strânşi din donaţii cu ajutorul fundaţiei Mereu Aproape, îi vor ajuta să-şi amenajeze noua casă aşa cum visează. Pentru Dorin, Mădălina şi Emanuel, telespectatorii Antena 3 au demonstrat că putem face minuni, că împreună suntem şi mai buni!

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close