Antena 3 CNN Actualitate Împuşcat de omul legii. Un bărbat din Mehedinţi voia să atace un întreg echipaj de poliţie

Împuşcat de omul legii. Un bărbat din Mehedinţi voia să atace un întreg echipaj de poliţie

Împuşcat de omul legii. Un bărbat din Mehedinţi voia să atace un întreg echipaj de poliţie
Sursa foto: Foto: Intact images
de M.Z.    |    29 Dec 2011   •   07:39

Un bărbat din Mehedinţi, care a atacat cu toporul un poliţist, a fost împuşcat în picior. Aceasta a fost singura soluţie pentru a-l potoli, deoarece omul a vrut să atace un echipaj întreg care venise să-l ducă la audieri.

Nici prietenul celui împuşcat de poliţist nu a fost mai paşnic şi a sărit în ajutorul lui cu un cuţit. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă trei focuri de armă pentru a calma spiritele.

Cei trei agenţi de la Secţia de Poliţie Rurală Cujmir s-au dus acasă la bărbat pentru a-i lua nişte declaraţii, acesta fiind acuzat de violare de domiciliu. Când a fost luat la întrebări, bărbatul a sărit la unul dintre poliţişti cu un topor. Ca să se apere, omul legii a tras trei focuri de armă, iar unul dintre gloanţe a nimerit în piciorul omului.

"Acesta a ieşit din curte înarmat cu un topor, în spatele lui a mai ieşit o altă cunoştinţă de-a cetăţeanului, înarmată cu un cuţit şi au încercat să-i agreseze pe cei trei poliţişti", a declarat Alexandru Stoica, comisar IPJ Mehedinţi.

Medicii spun că starea pacientului este relativ bună, iar omul este conştient.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt acuzaţi de ultraj. Amândoi riscă să-şi petreacă următorii cinci ani după gratii.

Localnicii din comuna Oprişor spun că victima nu este tocmai uşă de biserică, acesta a provocat mai multe scandaluri şi niciodată nu a fost pedepsit.

 





×
Subiecte în articol: barbat politist mehedinti topor audieri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close