Antena 3 CNN Actualitate Împuşcături pe strada lui Dan Barna. Pistolarul este de negăsit

Împuşcături pe strada lui Dan Barna. Pistolarul este de negăsit

Împuşcături pe strada lui Dan Barna din Sectorul 1. Au fost trase 18 bile de cauciuc în plină zi, mai multe geamuri au fost sparte, iar pistolarul pare că este de negăsit.

Împuşcături pe strada lui Dan Barna. Pistolarul este de negăsit
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   15:22

 De cinci zile, autorităţile încă nu au identificat persoana care a tras mai multe focuri de armă pe strada Sfânta Maria din Sectorul 1.

Dan Barna: ''Probabil ca a fost un incident izolat''

''S-a nimerit să vin acasă chiar când a fost strada blocată acolo. N-am alte date decât cele prezentate și la televizor, că au fost niște focuri de pistol cu bile.Presupun că fost un incident izolat. E o zona sigură. Până acum nu au fost probleme. Probabil ca a fost un incident izolat'', a spus vicepremierul Dan Barna.

"Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a găsit un geam spart la auto şi un geam spart la imobil. În zonă, persoana reclamă prezenţa mai multor bile metalice", informează Biroul de presă al DGPMB.

La fața locului a ajuns și Brigada AntiTero.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident

Poliţiştii bucureșteni efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei şi indentificarea persoanei care a tras cu pistolul.

Incidentul a fost sesizat la 112 de o femeie care locuieşte pe strada Sf. Maria și a povestit că a observat geamul maşinii spart, dar şi geamul casei lovit, în momentul în care a revenit acasă cu copilul din parc.

×
Subiecte în articol: impuscaturi Dan Barna sectorul 1 Pistolar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close