Antena 3 CNN Actualitate În ce stare se află copiii şi soţia lui Şerban Huidu. Bărbatul grav rănit în accident, la un pas de moarte

În ce stare se află copiii şi soţia lui Şerban Huidu. Bărbatul grav rănit în accident, la un pas de moarte

În ce stare se află copiii şi soţia lui Şerban Huidu. Bărbatul grav rănit în accident, la un pas de moarte
Sursa foto: Foto: facebook
16 Oct 2011   •   16:40

Bărbatul grav rănit în accidentul provocat de realizatorul TV Şerban Huidu este în comă indusă. În prezent, bărbatul este supus unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean Braşov. Potrivit medicilor, victima în vârstă de 57 de ani are hemoragie internă abdominală şi leziuni ale organelor interne.

"Bărbatul se află în comă indusă, fiind supus unor intervenţii chirurgicale", a declarat şeful SMURD Braşov, Cristina Vecerdi.

Soţia lui Huidu are două coaste rupte şi glezna fracturată

Potrivit sursei citate, la Spitalul Judeţean Braşov se află şi soţia lui Huidu şi bona copiilor acestora. Soţia lui Huidu a suferit o fractură la gleznă şi o contuzie toracică, având două coaste rupte.

Doctorii nu au putut preciza dacă aceasta va fi externată duminică, iar cealaltă femeie are doar leziuni minore.

Huidu nu se afla sub medicaţie, în momentul accidentului


Şi Şerban Huidu se află în prezent la Spitalul Judeţean Braşov, el fiind supus unui examen la computerul tomograf, în urma unui traumatism cranian minor suferit în timpul accidentului.

"Era conştient, dar era speriat de ceea ce s-a întâmplat, a comunicat foare bine, nu a avut nicio pierdere de memorie şi a suferit doar o contuzie cerebrală minoră, însă am considerat că este necesară o investigaţie la computerul tomograf pentru orice eventualitate", a spus Vecerdi.

Medicii au precizat că Şerban Huidu nu se afla sub niciun fel de medicaţie, informează Mediafax.

Copiii lui Huidu au traumatisme minore

În ceea ce îi priveşte pe cei doi copii ai lui Huidu, aceştia au fost transferaţi de la Spitalul de Pediatrie Braşov, unde au fost duşi după accident, la Spitalul Judeţean Braşov, pentru investigaţii suplimentare la computerul tomograf.

Ambii copii au suferit traumatisme minore şi nu necesită internare.

Urmările accidentului: Doi morţi şi un rănit grav

Realizatorul tv Şerban Huidu a provocat duminică un accident deosebit de grav, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov).

Aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane. Două dintre acestea şi-au pierdut viaţa în urma impactului, iar cea de-a treia - un bărbat de 57 de ani, a fost grav rănită.

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, din care a ieşit pe 1 ianuarie.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Serban Huidu accident rutier
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close